Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Opilou řidičku pod vlivem drog zkontrolovali policisté dvakrát v jednom dni

Hned dvakrát v jeden den a na dvou různých místech kontrolovaly policejní hlídky stejnou řidičku. Při kontrolách byla motoristka ze Šumavy pod vlivem alkoholu a omamných látek. Při první kontrole se k tomu dokonce sama hrdě přiznala.

Poprvé zastavili policisté pětadvacetiletou řidičku vozu značky VW Golf v Kašperských Horách. „Místní policisté ženu vyzvali k tomu, aby se podrobila dechové zkoušce a testu, zda není pod vlivem návykových látek. Ta ale obojí odmítla. Prohlásila, že požila alkohol i omamné látky a odepřela se podrobit lékařskému vyšetření i odběru biologických materiálů,“ popsala průběh kontroly mluvčí policie Dana Ladmanová.  

Večer téhož dne ovšem žena opět usedla za volant svého vozu a vyrazila do Sušice. Tam ji ve 22.45 hodin v Pražské ulici opět zastavila policejní hlídka a opět motoristku muži zákona vyzvali k dechové zkoušce. „V tomto případě se žena podrobila dechové zkoušce na alkohol, který měl negativní výsledek. Testu na přítomnost návykových látek byl ale pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Tentokrát již žena souhlasila s lékařským vyšetřením. Byla převezena do zdravotnického zařízení k odběru krve,“ uvedla policejní mluvčí.

Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz a je podezřelá ze spáchání přestupků, které bude řešit správní orgán. A už dnes je nad slunce jasné, že svůj řidičský průkaz dlouho neuvidí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky policie, kontrola, policejní kontrola, opilá řidička, drogy, zákaz řízení, test na drogy, alkohol, Šumava, dechová zkouška, Volkswagen Golf, Kašperské Hory, Sušice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Když nemá ženská nebo mužský roušku, tak s ním policie zachází jako se zločincem, zmlátí ho před jeho malými dětmi i když se ví , že to nařízení je protiústavní. Když jezdí po silnici potencionální vrah a má roušku tak se nic moc neděje.

Neděle, 11. dubna 2021, 10:50Odpovědět

Richard Schmidtmajer

Všichni víme, že opilý řidič je veselý vrah a nemá co dělat na svobodě. Minimálně měla skončit na záchytce už po první kontrole.

Neděle, 11. dubna 2021, 10:17Odpovědět

Opilou řidičku pod vlivem drog zkontrolovali policisté dvakrát v jednom dni  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.