Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Z Psychiatrické nemocnice Dobřany uprchl pacient, není nebezpečný ani ozbrojený

, aktualizováno 4. března 2021, 14:00

Policisté dnes odpoledne odvolali pátrání po muži, který večera odpoledne uprchl z vycházky po areálu Psychiatrické nemocnice Dobřany, kde je na léčení. Muž se dnes asi třicet minut po poledni vrátil do zdravotnického zařízení v Dobřanech, informovala bez dalších podrobností policie.

Původní zpráva: Policisté pátrají po muži, který uprchl z vycházky z Psychiatrické nemocnici Dobřany, kde se léčil. Podle informací policie není osmatřicetiletý muž z Domažlic nebezpečný, ani ozbrojený a netrpí ani žádnou nakažlivou nemocí.

„Hledaný muž je pacientem zdravotnického zařízení v Dobřanech. Dne 3. března 2021 krátce před 14 hodinou utekl ze společné vycházky po areálu nemocnice. Od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Usnesením Okresního osudu Plzeň - město má nařízené ochranné ústavní léčení,“ informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Pohřešovaný je 184-186 cm vysoký, má obézní postavu, hnědé oči, krátké ryšavé vlasy, oválný obličej a je oholen. Na sobě měl v době odchodu modrou teplákovou soupravu a roušku.

„Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158. Policisté případným svědkům předem za jejich pomoc děkují,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pacient, Psychiatrická nemocnice Dobřany, útěk, vycházka, Dobřany, nemocnice, policie, Domažlice, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Psychiatrické nemocnice Dobřany uprchl pacient, není nebezpečný ani ozbrojený  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.