Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Opilý popelář seskočil ze stupátka svého vozidla a dopadl na kapotu jedoucího vozu

Naprosto kuriózní nehodu vyšetřují policisté z Klatovska. Zcela opilý popelář seskočil, nebo spadl z popelářského vozidla přímo na osobní automobil, který se nacházel v těsné blízkosti. A poškodil ho.

Nehoda se stala včera po poledni v obci Chudenice, kde projížděla šestatřicetiletá řidička s vozem Renault Megane. „Řidička vyjížděla stoupání ve směru na obec Chlumská. V protisměru jelo popelářské vozidlo, které zastavilo u domu. Ze stupačky vlevo, ke středu vozovky, seskočil šestatřicetiletý operátor zvedacího zařízení, který se dostatečně nepřesvědčil o situaci na komunikaci a dopadl přímo na čelní sklo vozidla řidičky,“ popsala neobvyklou událost mluvčí policie Dagmar Brožová.

Na vozidle vznikla škoda v celkové výši 20 tisíc korun, má prasklé čelní sklo a poškozené zpětné zrcátko. Popelář utrpěl naraženiny a záchranáři ho převezli k ošetření do Klatovské nemocnice. „Policisté vyzvali řidičku k dechové zkoušce, ta byla s výsledkem negativním. Pak se dechové zkoušce podrobil i popelář. U něj byl výsledek pozitivní, a to 3,24 promile alkoholu v krvi. Případem se dále zabývají policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, popelář, popelářský vůz, zraněný popelář, opilý popelář, poškozený automobil, okres Klatovy, Klatovská nemocnice, a.s., Renault Mégane, Chudenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý popelář seskočil ze stupátka svého vozidla a dopadl na kapotu jedoucího vozu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.