Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pozor při pochybných nákupech na parkovištích, můžete snadno přijít o velké peníze

Velké problémy dělají v těchto dnech zákazníkům a následně i policistům pochybní prodejci zboží na parkovištích před supermarkety v Klatovech. Jeden z posledních případů skončil neuvěřitelně drzým a drsným okradením seniora. Muž přišel o více jak 15 tisíc korun. Lze předpokládat, že se podobní výtečníci budou vyskytovat i v jiných městech v regionu.  

Zákazníci by měli být opatrní při nabídkách výhodných nákupů na parkovištích. O tom by mohl vyprávět senior, který naletěl prodejci, jenž mu nabízel na parkovišti před obchodním domem dámské i pánské parfémy, pánský holicí strojek, aku vrtačku, dvoje náramkové hodinky a atrapu kamery.

„Prodejce staršímu muži doslova vnutil zboží, které mu vyskládal do auta. Muž ale neměl hotovost, a tak se společně vydali k bankomatu. Tam ale prodejce muže při zadávání PINu odstrčil a bez jeho svolení mu ukradl z karty více jak 15 tisíc korun. Pachatel poté z místa odjel vozem Audi šedé barvy,“ informovala mluvčí policie Dana Ladmanová. Pachatel je podezřelý z krádeže.

Další případ nedůvěryhodných prodejců se stal taktéž na parkovišti před klatovských obchodním domem v Domažlické ulici. Strážníci městské policie na místě kontrolovali dva cizince nabízející zboží. Policisté zjistili, že jeden z cizinců je veden v mezinárodní evidenci pátrání po osobách, a tak cizinec putoval rovnou na policejní oddělení. Oba muži se při prodeji zboží na veřejném prostranství dopustili přestupkového jednání.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krádež, pochybní prodejci, parkoviště, prodej pochybného zboží, Klatovy, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor při pochybných nákupech na parkovištích, můžete snadno přijít o velké peníze  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.