Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pozor, restaurace a hotely uzavřené z důvodu nouzového stavu lákají zloděje

Na restaurace a hotely uzavřené z důvodu nouzového stavu se na Klatovsku zaměřují dosud neznámí pachatelé. Policisté evidují dva podobné případy, které se staly ve středu a ve čtvrtek v Klatovech a na Železnorudsku.

„V obci na Železnorudsku vnikl ve čtvrtek neznámý pachatel do objektu hotelu. Poškodil okno a v restauraci odcizil automat na cigarety, finanční hotovost a lízátka. Poškozeným majitelům vznikla škoda přesahující 65 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

V Klatovech se neznámý pachatel vloupal do objektu restaurace během středy nebo čtvrtka. Uvnitř objektu na chodbě poškodil dřevěné dveře a dále ochrannou železnou mříž ve dveřích. Svým jednáním pachatel způsobil škodu za 70 tisíc korun.

Policie v obou případech zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu v prvním případě z krádeže a porušování domovní svobody a ve druhém poškození cizí věci. Pachatelé se trestné činnosti dopustili v době, kdy je na našem území vyhlášen nouzový stav. Nelze vyloučit, že podobných případů bude přibývat.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky zloděj, vykradená restaurace, krádež, vloupání do restaurace, restaurace, hotel, nouzový stav, Klatovy, okres Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor, restaurace a hotely uzavřené z důvodu nouzového stavu lákají zloděje  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.