Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jen trošku jsem se napil, tvrdil strážníkům muž, který se válel v trávě před obchodem a nedokázal ani vstát

Plzeňští městští strážníci měli zase jednou co dočinění s opilci. Řešit museli například pětašedesátiletého muže, který si ustlal na trávníku před obchodem a nedokázal se ani postavit na nohy. Starosti jim přidělal také cizinec, jenž se potácel u centrálního autobusového nádraží.

Bylo chvilku po poledni, když strážníci vyjížděli k pětašedesátiletému muži ze severního Plzeňska. Ležel na trávníků před obchodem v Božkově a bylo zjevné, že to přehnal s alkoholem, což ani sám nepopíral. „Trošku jsme se napil, až jsem se opil,“ řekl přivolaným policistům.

„Jakýkoliv pokus o postavení se na vlastní nohy muži nevycházel. Protože ohrožoval svůj život a zdraví byl umístěn k vystřízlivění na protialkoholní stanici,“ uvedla mluvčí městské policie Veronika Kuchynková.

Na záchytku putoval i další opilec. Tentokrát se jednalo o jednačtyřicetiletého cizince, kterého strážníci našli u centrálního autobusového nádraží. „Na místě se s hlídkou strážníků spojil oznamovatel, který uvedl, že se muži pokoušel pomoc, aby se postavil na nohy, ale marně. Orientační dechová zkouška se zastavila na hodnotě bezmála čtyři promile alkoholu v dechu,“ doplnila mluvčí.

Opít se naopak nestačil další hříšník, jenž ukradl v jedné z prodejen na Americké třídě čtyři lahve alkoholu za 666 korun. Strážníci během lustrace zjistili, že je dotyčný muž v celostátním pátrání. „Následně byl převezen na obvodní oddělení policie, kde si jej kolegové od státní policie převzali k dořešení,“ uzavřela Kuchynková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky opilý muž, celostátní pátrání, protialkoholní záchytná stanice, záchytka, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jen trošku jsem se napil, tvrdil strážníkům muž, který se válel v trávě před obchodem a nedokázal ani vstát  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.