Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Motorista řídil pod vlivem drog, navíc ho později zachytily bezpečnostní kamery, když posprejoval zeď

Hned ve dvou naprosto odlišných případech vyšetřovali policisté z Domažlicka osmadvacetiletého muže. Nejprve ho při silniční kontrole přistihli za volantem automobilu, když řídil pod vlivem drog. Následně byl přistižen, jak posprejoval zeď.  

Policejní hlídka z Horšovského Týna mladého muže zastavila na silnici v obci Třebnice, když řídil osobní vůz značky Ford. „V rámci kontroly policisté u muže provedli test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin. Dotyčný se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu. Výsledek chemicko-toxikologického vyšetření moče potvrdil u muže hodnoty opravňující k zahájení úkonů trestního řízení,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Zdaleka to pro muže nebylo poslední nepříjemné setkání s policií. „V Domažlicích posprejoval zídku u vjezdu k jednomu z místních parkovišť. K vypátrání jeho osoby dopomohla osobní a místní znalost obvodních policistů a zajištěné kamerové záznamy. Dotyčný muž se poté k posprejování zídky doznal,“ dodala mluvčí Šmaterová. Motorista je podezřelý z ohrožení pod vlivem návykové látky a z přečinu poškození cizí věci.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky sprejer, řídil pod vlivem drog, posprejoval zeď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorista řídil pod vlivem drog, navíc ho později zachytily bezpečnostní kamery, když posprejoval zeď  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.