Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Maskovaný zloděj v kukle se vloupal obchodu, ukradl cigarety a alkohol za 85 tisíc korun

Zatím neznámý muž se vloupal do prodejny v Plzni na Slovanech, odkud si odnesl desítky lahví s alkoholem a stovky cigaretových krabiček. Celkem napáchal škody za více než 85 tisíc korun. Policisté dnes zveřejnili snímky z bezpečnostních kamer a doufají, že někdo dotyčného pozná a pomůže s odhalením případu.

„Dosud neznámý pachatel vnikl za použití násilí do jedné plzeňské prodejny a z prodejní plochy odcizil 21 lahví alkoholu různých značek, 461 krabiček cigaret a několik cigaretových náplní. Poškozené společnosti způsobil škodu přes 85 tisíc korun,“ vyjmenovává policejní mluvčí Michaela Raindlová.

K případu došlo v noci z 27. na 28. února v Plzni na Slovanech. Lupiče se dosud nepodařilo dopadnout, proto se policisté obrací s prosbou na veřejnost.

„Policisté v rámci objasňování případu získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena podezřelá osoba maskovaná černou kuklou. Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří by mohli k případu podat jakékoliv informace, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, maskovaný zloděj, vloupání do obchodu, krádež alkoholu, krádež cigaret

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maskovaný zloděj v kukle se vloupal obchodu, ukradl cigarety a alkohol za 85 tisíc korun  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.