Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Vandal poničil 13 zaparkovaných aut, mezi nimi i luxusní mercedesy a BMW

Nemalé škody napáchal zatím neznámý vandal, který poškodil lak minimálně u 13 zaparkovaných aut v centru Plzně. Policisté po pachateli intenzivně pátrají a žádají o pomoc i veřejnost. Škody na většině aut jdou do desítek tisíc.

„K případu poškození vozidel došlo 13. března 2023 mezi sedmou a osmou hodinou večer v Plzni v ulici Sedláčkova, Bezručova, Prešovská a sady Pětatřicátníků. Neznámý pachatel poškodil dosud nezjištěným předmětem lak na 13 zaparkovaných osobních vozidlech,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Vandal poškrábal mimo jiné dva mercedesy i vůz BMW. Podle fotografií, které zveřejnila policie, se nejvíce vyřádil na vozu značky Cupra. „Poškozeným majitelům způsobil škodu v řádech desetitisíců korun. Policisté na místě pořídili fotodokumentaci, zajistili stopy a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Po pachateli nyní intenzivně pátrají,“ pokračuje policistka.

Policisté zároveň žádají o spolupráci případné svědky události, kteří jsou schopni podat jakoukoliv informaci. Přihlásit se mohou na nejbližším obvodním oddělení Police ČR nebo na tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandal, poškodil auta, Mercedes, BMW, Cupra, poničený lak

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal poničil 13 zaparkovaných aut, mezi nimi i luxusní mercedesy a BMW  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.