Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Řidič zapomněl na výšku naloženého nákladu a vysokozdvižným vozíkem zdemoloval střechu čerpací stanice

Střechu čerpací stanice zdemoloval řidič, který měl na svém nákladním automobilu naložený vysokozdvižný vozík. Při vyjíždění z prostoru čerpací stanice si neuvědomil výšku vozidla s nákladem a způsobil tak škodu za 200 tisíc korun.

„Nehoda se stala v prostoru benzinové čerpací stanice u Stříbra na Tachovsku. Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla tovární značky Iveco při vyjíždění z prostoru čerpací stanice si neuvědomil výšku svého vozidla s naloženým vysokozdvižným vozíkem a tímto poškodil kovové zastřešení čerpací stanice. To se nacházelo ve výšce 3,2 metrů a bylo řádně označeno dopravní značkou,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Řidič náklaďáku urval traverzu z rozestavěného mostu a zastavil provoz na silnici z Klatov na Nepomuk

Těžko pochopitelná dopravní nehoda se stala v místech, kde roste nový most, jenž je součástí obchvatu Klatov. Řidič nákladního vozu se zřejmě plně nevěnoval řízení a strhl jednu z podpěrných traverz. Kvůli tomu se na celý víkend uzavřela silnice...

Požití alkoholu u řidiče vyloučila provedená dechová zkouška. Při nehodě nedošlo ke zranění osob. Na nákladním vozidle, ani na převáženém stroji nevznikla žádná škoda, ale na zastřešení byla její výše odhadnuta na částku 200 tisíc korun. Nehodou se nadále zabývají policisté z dopravního inspektorátu Tachov.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky čerpací stanice, poškodil střechu, vysoký náklad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič zapomněl na výšku naloženého nákladu a vysokozdvižným vozíkem zdemoloval střechu čerpací stanice  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.