Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena ztratila dva prsteny s diamanty v hodnotě statisíců korun, teď po jejich nálezci pátrá policie

Nález dvou prstenů s diamanty v ceně statisíců korun zatajil zatím neznámý pachatel. Majitelka své prsteny ztratila buď v jednom plzeňském hotelu, nebo cestou k němu v centru Plzně. Po drahých špercích teď pátrá policie.

Případ vyšetřují policisté jako zatajení věci. „Dosud neznámý pachatel nalezl 4. února 2023 v době od 00:30 hodin do 09:00 hodin v jednom z plzeňských hotelů nebo na cestě k hotelu v centru města dva prsteny z drahého kovu. Jednalo se o prsten z bílého čtrnácti karátového zlata osázeného diamanty a o platinový prsten s jedním diamantem. Pachatel způsobil majitelce šperků škodu v řádech statisíců korun,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Přes veškerá operativní opatření a intenzivní šetření se policistům nepodařilo do současné doby případ objasnit. Pátrání po pachateli a po odcizených špercích nadále probíhá. „Obracíme se proto na občany, a to především na provozovatele zastaváren, zlatnictví, a obchodníky podobných provozoven, aby jakékoliv informace k výše uvedeným prstenům ihned oznámili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ uvedla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky ztratila prsteny, prsteny s diamanty, nepoctivý nálezce, diamantový prsten

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena ztratila dva prsteny s diamanty v hodnotě statisíců korun, teď po jejich nálezci pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.