Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Lupič na svoji oběť zaútočil použitou injekční stříkačkou. Muže pak přinutil vyzout boty, ve kterých následně utekl

Naprosto kuriózní loupežné přepadení, při kterém pachatel použil jako zbraň použitou injekční stříkačku s jehlou, zažil jeden muž, když v Plzni čekal na vlak. Pachatel ho okradl pouze o boty, ve kterých pak utekl z místa činu!

Incident se stal v dopoledních hodinách na vlakové zastávce Plzeň – Jižní předměstí. „Dvaadvacetiletý muž oslovil na nástupišti náhodného cestujícího se slovy, zda ví, co je to "Céčko". Přitom držel v ruce injekční stříkačku. Když mu oslovený muž odpověděl, že neví, „vysvětlil“ mu, že se jedná o žloutenku typu C a tu mu píchne, pokud mu nedá své boty,“ poslala neobvyklé přepadení mluvčí policie Michaela Raindlová.

Poškozený se z obavy o své zdraví vyzul a boty v hodnotě 3 500 korun dal pachateli. Ten se na místě přezul a z místa utekl, zatímco okradený muž zůstal stát na perónu v mrazivém počasí jen v ponožkách. Velmi rychle o případu informoval policii. Mužům zákona se podařilo mladého pachatele v krátké době vypátrat a zadržet.

„Obviněn byl ze spáchání trestného činu loupeže. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let odnětí svobody,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky loupež, ukradl boty, pachatel útočil stříkačkou, žloutenka typu C, žloutenka, loupil se stříkačkou v ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič na svoji oběť zaútočil použitou injekční stříkačkou. Muže pak přinutil vyzout boty, ve kterých následně utekl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.