Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zmizela šestnáctiletá Eva, nejspíš ji doprovází starší muž. Policisté pátrají i po stejně starém chlapci

Policisté pátrají po Evě a Damiánovi, kteří zmizeli nezávisle na sobě. Šestnáctiletá dívka je svěřenkyní dětského domova a vyšla si na procházku s dvaadvacetiletým přítelem. Naposledy ji viděli na vlakovém nádraží v Nepomuku. Druhým pohřešovaným je chlapec, který utekl z výchovného ústavu a je na Domažlicku podezřelý z krádeže.

Z povolené vycházky se zpět do dětského domova nevrátila šestnáctiletá Eva. Policisté po dívce vyhlásili celostátní pátrání. „Naposledy byla viděna dne 29. ledna 2023 na vlakovém nádraží v Nepomuku – část Dvorec. Byla na povolené vycházce, ale z té se nevrátila. Mohla by se pohybovat ve společnosti svého dvaadvacetiletého přítele,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Z psychiatrické nemocnice utekl polský pacient, může být nebezpečný

Policisté pátrají po pětatřicetiletém Polákovi, který má nařízené ústavní léčení v Psychiatrické nemocnici v Dobřanech. Včera se nevrátil z odpolední vycházky ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Podle policie může být ohroženo jeho zdraví a je zde...

 

Hledaná je vysoká zhruba 160 až 165 centimetrů. Má dlouhé rovné černé vlasy a zelené oči. Na sobě měla v době zmizení černou prošívanou bundu, černou pletenou čepici a černé kalhoty. Pokud dívku spatříte, obraťte se na linku 158. Pomoci mohou naši čtenáři také s pátráním i po dalším šestnáctiletém mladíkovi, který utekl z výchovného ústavu a cestou pravděpodobně kradl.

„Trvalé bydliště má na Táborsku, ale v současné době je umístěn ve Výchovném ústavu Hostouň, odloučené pracoviště Medvědí Kámen. Dne 11. ledna 2023 však areál výchovného ústavu opustil a v současné době se může pohybovat po celé České republice,“ informovala dnes mluvčí. Damián měří zhruba 175 centimetrů. Má blond vlasy a hnědé oči.

 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pátrání po nezletilých, celostátní pátrání, pohřešovaná dívka, pohřešovaný chlapec, výchovný ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmizela šestnáctiletá Eva, nejspíš ji doprovází starší muž. Policisté pátrají i po stejně starém chlapci  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.