Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Muž v rouše Adamově pronásledoval dva kilometry po ulici násilníky, kteří ho brutálně přepadli v sauně. Tam se oddával intimním hrátkám

Intimní chvilky v privátní sauně s neznámou mladou ženou si domluvil na známém internetovém portálu Amatéři osmatřicetiletý muž. Ten ovšem netušil, že se nechal vlákat do pasti a hrátky se velmi rychle změnily v brutální napadení. Nahý muž se ovšem nehodlal jen tak lehce vzdát a v rouše Adamově absolvoval dvoukilometrový běh ulicemi Plzně, kdy pronásledoval dva útočníky, kteří ho v sauně přepadli.

„Žena se na sociálních sítích domluvila s mužem, že spolu prožijí intimní chvíle v privátní sauně v Plzni. Tam si ve čtyři hodiny ráno sjednali skutečně schůzku. Žena však měla jiný úmysl, dopředu naplánovala se dvěma dalšími muži fyzické napadení a krádež osobních věcí jejího společníka. V sauně muže rozptylovala a v nestřežený okamžik poslala zprávu svým komplicům, aby k sauně přišli,“ popsala začátek naprosto kuriózního případu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Když se za dveřmi pronajaté místnosti ve vyhlášené sauně na Roudné ozvaly podezřelé zvuky, vyslala žena svého zcela nahého dočasného partnera, aby se šel podívat, co se tam děje. „Když muž otevřel dveře, do pokoje v tom okamžiku vtrhl muž s tonfou a začal ho fyzicky napadat. Když se poškozený začal bránit, přispěchal na pomoc ještě druhý komplic. Žena mezitím sebrala peníze, peněženku, mobil, parfém a oblečení poškozeného a z bytu se dali na útěk,“ pokračovala v líčení události policejní mluvčí.

Napadený a stále zcela nahý muž se ovšem nehodlal jen tak lehce vzdát a prchající pachatele se snažil dohonit. Trojice se však na ulici rozdělila. Podle serveru krimi-plzeň začal naháč pronásledovat jednoho pachatele, který utíkal z Roudné směrem na Lochotín. Ten běžel až do zhruba dva kilometry vzdálené Sokolovské ulice, kde vběhl do jednoho domu. Tam za ním vběhl i nahý pronásledovatel. Hluk na chodbě domu probudil některé obyvatele, spatřili tam pobíhat naháče, který si tam vyřizoval účty s mužem, jenž ho napadl. Lidé pak na místo přivolali policisty, kteří zatkli jim dobře známého čtyřiatřicetiletého muže.

„Policisté okamžitě začali pátrat po dalších dvou osobách, které se jim podařilo krátce poté zadržet a trojice putovala do policejní cely. Plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání tří osob, které obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu loupež ve formě spolupachatelství. Jednalo se o ženu ve věku 32 let a dva muže ve věku 32 let a 34 let. Státnímu zástupci kriminalisté podali podnět k návrhu na vzetí obviněných do vazby. Soud návrh státního zástupce akceptoval, ženu a staršího z mužů poslal do vazby. Mladší obviněný byl rovnou dodán do výkonu trestu odnětí svobody pro dřívější majetkovou trestnou činnost,“ dodala mluvčí policie Dagmar Brožová. Napadený muž dostal zpět většinu svých osobních věcí, o které ho pachatelé při přepadení připravili.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadený muž, přepadení v sauně, nahý muž, intimních chvilky, sex v sauně, pronásledování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v rouše Adamově pronásledoval dva kilometry po ulici násilníky, kteří ho brutálně přepadli v sauně. Tam se oddával intimním hrátkám  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.