Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cyklista se zřejmě utopil po pádu do odvodňovací strouhy potoka. Při tragické nehodě si také rozbil hlavu

Při tragické nehodě zahynul na Nový rok ráno osmašedesátiletý cyklista poblíž Chotěšova na Plzeňsku. Muž spadl za jízdy spadl do odvodňovací strouhy potoka, rozbil si hlavu a poté se zřejmě utopil. Přesná příčina nehody se zatím vyšetřuje.

„Oznámení jsme přijali kolem půl desáté. K pádu došlo při výjezdu z obce Losina (osada u Chotěšova) ve směru na obec Vstiš. Tělo našla náhodná kolemjdoucí," informovala krajská policejní mluvčí Barbora Šmaterová. Přivolaný lékař podle mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Márii Svobodové konstatoval smrt. „Cyklista spadl do škarpy, kde byl odvodňovací rigol. Rozbil si hlavu a utopil se," řekla.

Podle mluvčí Šmaterové zatím není jasné, zda muž zemřel následkem pádu nebo utonul. Událost si převzali kriminalisté z Plzně-venkova, nařízena byla soudní pitva. Cyklista jel podle informací ČTK bez přilby a pravděpodobně byl pod vlivem alkoholu.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda cyklisty, cyklista se utopil, pád do odvodňovací strouhy, smrtelná nehoda, úraz hlavy, jel bez přilby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklista se zřejmě utopil po pádu do odvodňovací strouhy potoka. Při tragické nehodě si také rozbil hlavu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.