Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Lupič přepadl a okradl obsluhu kasina. Policisté ho zadrželi, když si do stejného podniku přišel opět zahrát

Zásahem slzotvorného spreje do obličeje zneškodnil lupič ženu, která pracovala jako obsluha jednoho kasina v centru Plzně. Pachatel vzápětí odcizil pokladnu s penězi a utekl z místa činu. O několik dní později byl lupič ze Slovenska dopaden, když si drze přišel zahrát do kasina, které předtím vyloupil.

Incident se stal 13. prosince deset minut po půlnoci, kdy jeden z návštěvníků uvnitř kasina v Mikulášské ulici nastříkal obsluze do obličeje slzotvorný sprej. „Oslepená žena vyběhla ven z herny a ihned kontaktovala policii. Pachatel mezitím odcizil pokladní zásuvku s finanční hotovostí přes 20 tisíc korun. Následně z místa utekl. Napadené ženě se naštěstí nic vážného nestalo,“ popsala událost mluvčí policie Michaela Raindlová.

O šest dní později se podle informací serveru krimi-plzen drzý pachatel vrátil na místo činu předchozí loupeže, aby si v kasinu opět zahrál. Naivně si myslel, že ho nikdo nepozná. V té době ale už byl pod dohledem policistů, kteří ho spouštěli z očí. Krátce poté byl ještě v podniku zadržen

„Policejní komisař zahájil trestní stíhání dvaatřicetiletého muže, kterého obvinil ze spáchání trestného činu loupeže. Díky skvělé operativní činnosti plzeňských policistů se podařilo pachatele loupežného přepadení nejen vypátrat, ale i usvědčit. V případě prokázání viny mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ uvedla mluvčí policie. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby, který soudce akceptoval.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky loupež, přepadení herny, lupič v kasinu, slzotvorný sprej

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lupič přepadl a okradl obsluhu kasina. Policisté ho zadrželi, když si do stejného podniku přišel opět zahrát  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.