Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice utekl pacient s nařízenou ústavní léčbou. Na ruce má vytetované tři sedmičky

Z psychiatrické nemocnice na jižním Plzeňsku uprchl jedenatřicetiletý pacient z Karlovarska, který má soudem nařízené ochranné ústavní léčení. Pohybovat se může nejen v Plzeňském a Karlovarském kraji, ale také na území Jihočeského kraje. Není to zdaleka jeho první útěk. Naposledy utekl ze stejného zařízení koncem letošního září.

„Hledaný muž utekl ze zařízení 30. listopadu 2022 v 19. hodin. Do současné doby se nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohřešovaný neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě. Není ozbrojený, nebezpečný a netrpí žádnou nakažlivou chorobou,“ informovala policejní mluvčí Eva Červenková.

Hledaný je vysoký 170 cm, hubené postavy, má oválný obličej, krátké hnědé vlasy, šedo-modré oči a má neoholené vousy. V době odchodu měl na sobě tmavě modré tepláky, kostkovanou košili, tmavě modrou mikinu a na nohou měl gumové pantofle. Na hřbetu pravé ruky má vytetovány tři číslice sedm.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledané osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky pohřešovaný muž, pátrání, ochranné léčení, psychiatrická nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice utekl pacient s nařízenou ústavní léčbou. Na ruce má vytetované tři sedmičky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.