Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Policie už našla osmiletého Nikolase, který před polednem zmizel ze školy, než si pro něho přišla matka

, aktualizováno 1. prosince 2022, 19:40

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po teprve osmiletém chlapci z Plzně. Když si přišla matka malého Nikolase v poledne vyzvednout ze školy, její syn už tam nebyl a od té doby není znám jeho pohyb. Ještě ve čtvrtek večer se podařilo chlapce najít živého a zdravého.

„Před chvílí se hlídce policistů podařilo v Plzni, v městské části Doubravka, nalézt osmiletého chlapce, po kterém bylo vyhlášeno pátrání jako po dítěti v ohrožení. Chlapec je zcela v pořádku a za chvilku jej předáme rodičům. Děkujeme za vaši spolupráci," informovala večer mluvčí policie Eva Červenková. 

Text původní zprávy: 

„U pohřešovaného chlapce se jedná o opakovaný útěk a mohl by se pohybovat na území města Plzně. Není ale vyloučeno, že by mohl vycestovat i mimo krajské město. Chlapec by mohl využívat hromadnou městkou dopravu nebo autobusové spoje,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Pohřešovaný hoch je vysoký 150 cm, štíhlé postavy, má tmavé krátce střižené vlasy, hnědé oči. Na sobě by měl mít modrou zimní bundu, oranžového kulicha, hnědé šusťákové kalhoty a černé boty. Při sobě by měl mít batoh žlutočerné barvy s autíčky.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Naposledy policisté z Plzně a okolí pátrali po dvanáctileté dívce, která odešla v úterních dopoledních hodinách ze školy ve Všerubech na severním Plzeňsku. Podle policie přišla do školy s věcmi na převlečení a nejspíš si plánovala útěk z domova. Ještě ten den se rozjelo velké policejní pátrání. Ve čtvrtek ráno přišla dobrá zpráva - dívku se podařilo najít v Praze. Nyní už je v pořádku zpátky u svých rodičů.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaný chlapec, pátrání po chlapci, zmizel chlapec, odešel ze školy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie už našla osmiletého Nikolase, který před polednem zmizel ze školy, než si pro něho přišla matka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.