Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Důkazy z kamerových záznamů jasně usvědčily pachatele. Čtyři ze šesti dopadených zlodějů putovali do vazby

Čtyři ze šesti obviněných osob poslal soudce do vazby, kde budou čekat na soudní přelíčení. Pět mužů a jedna žena z Plzně ve věku od 28 do 33 let má mít na svědomí několik krádeží, dopustili se také porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

„Dva z obviněných mužů odcizili během měsíce října a listopadu letošního roku na různých místech Plzně pět jízdních kol i s příslušenstvím, šperky a kabelku s osobními věcmi poškozené. Poškozeným způsobili škodu v celkové výši 158 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Druhá dvojice obviněných mužů kradla v listopadu v jednom plzeňském nákupním centru. Muži si z obchodu odnesli potraviny, drogistické zboží a oblečení v hodnotě 15 tisíc korun. Odcizili dokonce lososové filety v hodnotě pět tisíc korun.

„Poslední obviněný muž odcizil během z několika plzeňských prodejen během dvou měsíců přes 200 krabiček cigaret různých značek. Kradl také potraviny, alkohol, oblečení, parfémy a další drogistické zboží. Policisté ho usvědčili celkem ze spáchání 17 skutků. Škoda přesáhla částku 130 tisíc korun odcizením a 100 tisíc korun poškozením objektů. V některých případech mu při krádeži pomáhala i obviněná žena,“ informovala mluvčí policie.

Plzeňským kriminalistům se podařilo na základě důkazních materiálů a díky vyhodnoceným kamerovým záznamům všechny pachatele vypátrat a usvědčit. Čtyři ze šesti obviněných osob poslal soudce rovnou do vazby, zbývají dva jsou vyšetřováni na svobodě.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky pachatelé krádeží, dopadli zloděje, porušování domovní svobody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důkazy z kamerových záznamů jasně usvědčily pachatele. Čtyři ze šesti dopadených zlodějů putovali do vazby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.