Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Náraz do stromu nepřežil při noční nehodě řidič osobáku, další motorista těžce zranil muže na elektrokoloběžce

Náraz do stromu nepřežil v noci na neděli řidič osobního automobilu, který havaroval se svým vozem poblíž Záluží na Plzeňsku. Složky IZS zasahovaly v neděli dopoledne také Ve Stříbře na Tachovsku, kde automobil smetl jezdce na elektrokoloběžce jedoucího po hlavní silnici a způsobil mu těžké zranění.

„Kolem čtvrté hodiny ráno došlo na silnici číslo III/1808 asi jeden kilometr před Plzní ve směru jízdy od obce Záluží na Plzeň k vážné dopravní nehodě. Osmapadesátiletý řidič vozidla značky Opel vyjel z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci a narazil do stromu. Řidič na místě bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Dopravní nehodou se nyní zabývají plzeňští kriminalisté. Byl nařízen odběr krve motoristy,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Žena utrpěla těžké zranění během ranní jízdy na elektrokoloběžce, střetla se s osobním automobilem

Těžké zranění utrpěla při pondělní ranní nehodě jedenapadesátiletá žena, která havarovala během jízdy na elektrokoloběžce. Ještě za tmy se nedaleko od Plzně střetla na silnici s osobním automobilem.

Další vážná nehoda s elektrokoloběžkou 

„Záchranáři vyjížděli v neděli do Stříbra, kde se střetl osobní automobil s mužem jedoucím na elektrické koloběžce. Záchranáři transportovali devětadvacetiletého muže se středně těžkým poraněním na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Muž byl při vědomí,“ informoval Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

„Třicetiletý řidič vozidla značky Škoda Octavia nedal při odbočování vlevo do ulice Vodičkova přednost o rok mladšímu muži, který jel na elektrokoloběžce po hlavní silnici a došlo ke střetu. Alkohol u řidičů na místě vyloučila dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče koloběžky. Nehodou se dále zabývají dopravní policisté,“ dodala mluvčí Raindlová. 

Podobných nehod v poslední době přibývá. Jednu řešili policisté také tento týden v pondělí. Těžké zranění utrpěla při ranní nehodě jedenapadesátiletá žena, která havarovala během jízdy na elektrokoloběžce. Ještě za tmy se nedaleko od Plzně střetla na silnici s osobním automobilem. Podle vyšetřování policie je viníkem nehody jedenašedesátiletý řidič, který při odbočování vlevo nedal přednost ženě jedoucí na elektrokoloběžce po hlavní silnici. komunikaci.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky smrtelná nehoda, náraz do stromu, řidič nepřežil náraz do stromu, nehoda elektrokoloběžky, havárie, strom, úraz, Stříbro, Plzeň, Plzeňský kraj, okres Tachov, Opel, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náraz do stromu nepřežil při noční nehodě řidič osobáku, další motorista těžce zranil muže na elektrokoloběžce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.