Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po totožnosti muže ze záběrů bezpečnostní kamery v souvislosti se zločinem

Bezpečnostní kamera zachytila zatím neznámého muže, po kterém teď pátrají kriminalisté v souvislosti s případem vloupáním do rodinného domu v Plasích na severním Plzeňsku. Policisté se teď obracejí na veřejnost z žádostí o zjištění totožnosti tohoto muže. Nepozná ho někdo?

„K vloupání do rodinného domu došlo 29. října letošního roku v době od 7:30 hodin do 13:00 hodin v Plasích. Neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň okna a dostal se do vnitřních prostor domu. Zloděj z domu odcizil mobilní telefon a finanční hotovost před 10 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

„V souvislosti s tímto případem žádáme veřejnost o pomoc při ztotožnění muže zachyceném na kamerovém záznamu, který by mohl být osobou důležitou pro trestní řízení. S případnými poznatky k osobě na záznamu se můžete obracet osobně na obvodním oddělení policie v Kaznějově, na tel. 974 322 741 nebo na linku 158,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky vloupání do domu, neznámý muž, pátrání po pachateli, Plasy, zloděj, policie, Plzeňský kraj, bezpečnostní kamera, Kaznějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po totožnosti muže ze záběrů bezpečnostní kamery v souvislosti se zločinem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.