Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Malé dítě uvnitř bytu zabouchlo dveře a na balkonu uvěznilo dvě kouřící cizinky

Ke kurióznímu zásahu vyjížděli strážníci plzeňské městské policie do Komenského ulice. Za dveřmi jednoho bytu tam hlasitě plakalo dítě, zatímco venku na balkonu byly uvězněné dvě cizinky. Kvůli zamčeným dveřím se nemohly dostat zpět do bytu.

„Krátce po půl osmé večer přijal operační strážník na tísňové lince 156 volání od muže, který žádal pomoc pro svoji kamarádku bydlící v bytě v prvním patře domu v Komenského ulici. Žena s přítelkyní zůstala uvězněná na balkonu poté, co je tam zavřelo malé dítě, když si na balkon odešly zakouřit. Dítě zůstalo uvnitř samo,“ popsala případ mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Vyslaná hlídka obě vymrzlé ženy na balkonu kontaktovala. „I přes jazykovou bariéru se strážníci dozvěděli, že vstupní dveře do bytu jsou zabouchnuté. Zevnitř bytu bylo slyšet hlasitý dětský pláč. Tou dobou už na místo spěchali kolegové z motorizované hlídky. Ti dveře otevřeli bez poškození pomocí speciálního náčiní, které patří k jejich výbavě. Dítě v bytě našli strážníci v pořádku a ženy z balkonu vysvobodili,“ dodala mluvčí policie. Pro nájemnice bytu je popsaná událost do budoucna velikým poučením a zároveň i varováním. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky ženy na balkoně, dítě zamklo ženy na balkoně, dítě, záchrana dítěte, balkon, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malé dítě uvnitř bytu zabouchlo dveře a na balkonu uvěznilo dvě kouřící cizinky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.