Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Mladý muž byl rozhodnutý skoncovat se životem a stál na okraji mostu, policisté mu to rozmluvili

Značně rozrušený muž přelezl zábradlí a stál na okraji mostu v Tyršově ulici v Plzni. Nešťastníka si všiml náhodný svědek a okamžitě se obrátil na linku 158. Policejní hlídka během chvíle dorazila na místo a snažila se s dotyčným navázat kontakt a přimět ho, aby si vše rozmyslel a neskákal.

Hlídka policistů obdržela v odpoledních hodinách oznámení o možném sebevrahovi v Tyršově ulici. Situaci jeli prověřit a opravu spatřili muže stojícího na okraji mostu. Mladík stál za zábradlím a nebezpečně se nakláněl dolů.

„Bylo zřejmé, že svým jednáním ohrožuje svůj život a zdraví. Policistům se po chvíli podařilo přiblížit se k muži na kontaktní vzdálenost a navázat s ním rozhovor. Mezitím další člen hlídky na místo přivolal zdravotnickou záchrannou službu. Muž byl značně rozrušený,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté nepřestávali s mužem opatrně komunikovat. Nakonec se jim ho opravdu podařilo uklidnit a přesvědčit, aby přelezl zábradlí zpět na chodník. „Mladého muže si poté převzali do péče záchranáři,“ uzavřela mluvčí. 

Čtete také:

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky záchrana života, chtěl skočit z mostu, sebevrah, zábradlí, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý muž byl rozhodnutý skoncovat se životem a stál na okraji mostu, policisté mu to rozmluvili  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.