Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kněz měl při brutálních hrátkách zmrzačit muže, soudit ho budou za neoprávněný odběr orgánů

Sexuální hrátky se zvrhly v těžký zánět rozkroku a obvinění z neoprávněného odebrání tkání a orgánů. Z tohoto činu se bude před Krajským soudem v Plzni zpovídat kněz, který podle obžaloby zmrzačil jiného muže a uřízl mu jedno varle. Oba se seznámili přes internetovou komunitu vyznavačů extrémního sadismu. Duchovní byl stíhán na svobodě a dobrovolně nastoupil k sexuologické léčbě.

Až s osmiletým trestem může od soudu odejít duchovní z Vysočiny, který se na internetu seznámil s mužem z malé obce na Chebsku. Společně se střetli v online komunitě vyznavačů drsných sexuálních hrátek. Loni v létě se osobně setkali. Obviněný kněz měl muži bez jakékoli anestezie uříznout jedno varle. To vše mělo u obou zúčastněných vést k uspokojení. Zraněnému muži se však po několika dnech přitížilo a musel vyhledat odbornou pomoc. Do Karlovarské krajské nemocnice přišel se silným zánětem genitálií. Lékaři ihned pojali podezření, že se jedná o výsledek neodborného zákroku a obrátili se na policii.  

„Zahájili jsme trestní stíhání pětatřicetiletého muže, kterého jsme obvinili ze spáchání zločinu neoprávněného odebrání tkání a orgánů. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let,“ informovala již dříve policejní mluvčí Kateřina Pešková. Duchovní ještě letos v únoru sloužil na farnosti. Jakmile se případ dostal na veřejnost, postavila ho církev mimo službu. Také se zaručila, že na něj dohlédne. Mladý kněz nastoupil pod dozorem probačního úředníka do ochranné léčby a zůstal pod dohledem odborníků.

„Když se objevilo obvinění našeho spolubratra, byli jsme mnozí v šoku a zmateni. Nikdo z nás nic takového nečekal a nebyl na něco takového připravený. Po skončení vyšetřování vyvodíme důsledky. Pokud by se obvinění potvrdila, proběhne vedle světského také církevní proces,“ uvedla církev v únorovém prohlášení. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krajský soud, obviněný kněz, uřízl muži varle, sadismus, Plzeň, Karlovarská krajská nemocnice, Kraj Vysočina, okres Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kněz měl při brutálních hrátkách zmrzačit muže, soudit ho budou za neoprávněný odběr orgánů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.