Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Kriminalisté hledají neznámého muže v souvislosti se surovou smrtí mladé Slovenky z domažlické výpadovky

V souvislosti s úmrtím dvacetileté ženy, nalezené u silnice na domažlické výpadovce v Plzni pátrají policisté po totožnosti neznámého svědka. Do tragického případu by mohl vnést více světla. Mladou ženu někdo surově zbil a její zakrvácené tělo pohodil u krajnice v místech, kde postávají prostitutky. Na následky mnohočetných zranění tento týden po 12 dnech v nemocnici Slovenka zemřela.

Těžce zraněná žena v bezvědomí byla nalezena 13. října 2022 krátce po třinácté hodině byla u výjezdu z Plzně ve směru na obec Sulkov u pravé krajnice. „Kriminalisté teď hledají důležitého svědka. Jedná se o muže ve věku 35 až 40 let, bez vlasů. Je hubené postavy, má hnědé malé oči, propadlé tváře a snědší pleť. Neměl vousy. Na místě se zdržoval s bílou dodávkou bez potisků, vzadu s dvoukřídlými dveřmi. Vozidlo mělo v registrační značce písmeno P. Žádáme výše uvedeného muže, který se na místě nacházel, nebo osoby, které by mohly vědět, kde se muž zdržuje, aby se přihlásily na tísňové lince 158,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Zraněná žena byla navíc i těhotná. Po převozu do nemocnice byla od začátku v kritickém stavu. Pobývala na jednotce intenzivní péče ve fakultní nemocnici. Tam se mimo jiné podrobila také operaci, během níž jí lékaři odebrali mrtvé miminko. Byla totiž ve třetím měsíci těhotenství.

Zakrvácené ženy ležící u silnice si jako první všiml jeden projíždějící řidič. Ten zraněné poskytl první pomoc a přivolal také záchranáře. Charakter zranění, které žena utrpěla vylučoval možnost, že by ji srazil automobil. Podle svědků měla mít velmi rozbitý obličej i hlavu. Jedna z prostitutek, které se na místě pohybují, uvedla pro server krimi-plzeň, že žena nastupovala k někomu do auta asi půl hodiny předtím, než byla nalezena. Podle jejích slov se musela stát obětí nějakého devianta.

Mladá žena se na domažlické výpadovce mezi ostatními prostitutkami pohybovala s přestávkami asi čtyři týdny. Vzhledem k tomu, že byla velmi pohledná, byla také žádaná mezi zákazníky. S dalšími holkami u silnice prý vycházela velmi dobře.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš, Policie ČR

Štítky policie hledá svědka, těžce zraněná žena, zbitá žena, prostituce, domažlická výpadovka, napadená prostitutka, silnice, nemocnice, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté hledají neznámého muže v souvislosti se surovou smrtí mladé Slovenky z domažlické výpadovky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.