Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zbitá žena z domažlické výpadovky nejprve přišla o dítě. Těžkým zraněním nakonec v nemocnici podlehla

Na následky mnohočetných poranění zemřela po 12 dnech marného boje v plzeňské nemocnici dvacetiletá Slovenka. Stala se pravděpodobně obětí zatím neznámého brutálního útočníka. Její zakrvácené bezvládně ležící tělo bylo nalezeno u krajnice výpadovky na Domažlice v místech, kde postávají prostitutky. Mezi nimi se pohybovala i zraněná žena, která byla navíc i těhotná.

Zprávu o úmrtí mladé Nikoly ze Slovenska přinesl jako první server krimi-plzeň a úmrtí potvrdila i mluvčí policie. V případu byla nařízena soudní pitva a policie pracuje na objasnění tohoto brutálního napadení, které skončilo smrtí. Po převozu do nemocnice byla žena od začátku v kritickém stavu. Pobývala na jednotce intenzivní péče ve fakultní nemocnici. Tam se mimo jiné podrobila také operaci, během níž jí lékaři odebrali mrtvé miminko. Byla totiž ve třetím měsíci těhotenství.

„Zraněná žena byla nalezena 13. října po 13. hodině nedaleko jedné z benzínových čerpacích stanic na výjezdu směrem z Plzně na Domažlice,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková. Zakrvácené ženy ležící u silnice si jako první všiml jeden projíždějící řidič. Ten zraněné poskytl první pomoc a přivolal také záchranáře. Charakter zranění, které žena utrpěla vylučoval možnost, že by ji srazil automobil. Podle svědků měla mít velmi rozbitý obličej i hlavu. Jedna z prostitutek, které se na místě pohybují, uvedla pro krimi-plzeň, že žena nastupovala k někomu do auta asi půl hodiny předtím, než byla nalezena. Podle jejích slov se musela stát obětí nějakého devianta.

Mladá žena se na domažlické výpadovce mezi ostatními prostitutkami pohybovala s přestávkami asi čtyři týdny. Vzhledem k tomu, že byla velmi pohledná, byla také žádaná mezi zákazníky. S dalšími holkami u silnice prý vycházela velmi dobře.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky těžce zraněná žena, zbitá žena, prostituce, domažlická výpadovka, napadená prostitutka, nemocnice, Domažlice, policie, Slovensko, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbitá žena z domažlické výpadovky nejprve přišla o dítě. Těžkým zraněním nakonec v nemocnici podlehla  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.