Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rozjetý kamion smetl chodce, který mu náhle vstoupil do vozovky. Muž utrpěl velmi těžká mnohočetná zranění

Velmi těžké mnohočetné zranění utrpěl třiapadesátiletý chodec, kterého smetl projíždějící kamion v Horšovském Týně na Domažlicku. U nehody zasahovala letecká záchranná služba.

Nehoda se stala na silnici I/26. „Jedenašedesátiletý řidič nákladního vozidla tovární značky Scania s návěsem jel ve směru jízdy od obce Draženov na obec Staňkov, když mu v ulici Na Přeložce do jízdní dráhy vstoupil z dosud nezjištěných důvodů třiapadesátiletý chodec. Následně došlo ke střetu. Dechové zkoušky byly u obou účastníků dopravní nehody negativní. K jinému zranění osob nedošlo. Nehodou se nadále zabývají domažličtí dopravní policisté,“ uvedla k případu mluvčí policie Barbora Šmaterová.

„Zraněného muže jsme leteckou záchrannou službou transportovali se závažným polytraumatem do plzeňské fakultní nemocnice, ale v tuto chvíli je mimo bezprostřední ohrožení života,“ dodal Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZSPK

Štítky těžké zranění, kamion srazil chodce, sražený chodec, letecká záchranná služba, úraz, okres Domažlice, Horšovský Týn, Fakultní nemocnice Plzeň, Staňkov, Draženov, Scania

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozjetý kamion smetl chodce, který mu náhle vstoupil do vozovky. Muž utrpěl velmi těžká mnohočetná zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.