Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Seniora rozzuřilo nahlas puštěné rádio, souseda zasypal sprškou kamení

Hlasitá hudba linoucí se z balkonu vytočila třiasedmdesátiletého důchodce z Plzně. Na souseda nejprve volal, aby se ztišil. Posléze ho začal bombardovat kamením. Uklidnit ho musel až přivolaný strážník.

Na linku 156 se obrátil sedmapadesátiletý Plzeňan, který se dostal do sporu se sousedem. „Po příjezdu na místo se strážník zkontaktoval s oznamovatelem, který mu sdělil, že tím, kdo mu pravděpodobně způsobil škodu na polykarbonátové výplni zábradlí balkónu, byl soused,“ uvedla mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

Příčinou celého konfliktu bylo puštěné rádio. Muž, který se věnoval stavbě balkonu, odhadl škodu na tři tisíce korun. Také podle něj měl senior použít prak. „Podezřelý muž nezapíral, že jej rozlítilo chování souseda, který nijak nereagoval na jeho volání, aby nahlas hrající aparát ztišil. Strážníkovi přiznal, že chtěl přimět souseda vyjít ven, a proto vzal několik kamenů a hodil je na balkon,“ doplnila mluvčí. Odmítal ale, že by způsobil nějakou škodu. Případ teď zamíří k přestupkové komisi.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, městská policie, rozhněvaný senior, střelba z praku, balkon, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniora rozzuřilo nahlas puštěné rádio, souseda zasypal sprškou kamení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.