Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zloděj utíkal po ulici s vozíkem naloženým pneumatikami, policistům naservíroval hromadu výmluv

S velice upovídaným zlodějem se setkali městští strážníci, na které se obrátil svědek, jenž spatřil dvojici podezřelých mužů v Cukrovarské ulici v Plzni. Jeden z nich před sebou tlačil vozík s pneumatikami a vypadalo to, že mají oba velmi naspěch. Strážníci po příjezdu na místo našli pouze jednoho muže. Dopátrat se jeho kumpána ale nebylo nic složitého, byl totiž velmi sdílný.

„Spoustu argumentů, proč a kam veze automobilová kola z lehké slitiny s pneumatikami měl devětačtyřicetiletý muž z Plzně. Krátce po poledni byla hlídka městské policie vyslána do Cukrovarské ulice, kde dle oznamovatele utíkala dvojice mužů podezřelá z krádeže automobilových kol,“ popisuje mluvčí městských strážníků Veronika Kuchynková.

Když strážníci dorazili na místo, spatřili jednoho muže s vozíkem. Muž nejprve hlídce tvrdil, že kola našel, posléze se rozpomněl, že ho ve skutečnosti někdo požádal, aby kola převezl jinam. Po chvilce se opět vrátil k první verzi, že se kola jen tak někde povalovala, a tak je veze do sběru, aby si přivydělal nějakou tu korunu. Policisté chtěli dále vědět, kdo byl jeho společníkem. Muž napřed tvrdil, že neví o kom mluví, nakonec ale svého kumpána prásknul.

„Veškeré informace byly následně předány Policii ČR, která se dostavila na místo a celou záležitostí se bude nadále zabývat,“ uzavřela Kuchynková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky zloději kol, krádež pneumatik, městská policie, upovídaný zloděj, pneumatika, vozík, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj utíkal po ulici s vozíkem naloženým pneumatikami, policistům naservíroval hromadu výmluv  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.