Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Plzeňský fotbalový obránce Matěj Hybš odchází na hostování do Polska

Na půlroční hostování do polské Niecieczy odchází devětadvacetiletý hráč Viktorie Plzeň Matěj Hybš. V novém angažmá se potká s krajany Michalem Bezpalcem a Michalem Hubníkem. Podle plzeňského klubu nepodával hráč výkony, jaké si představovali.

Obránce Matěj Hybš stráví jarní část ligové soutěže v týmu Bruk-Bet Termalica Nieciecza, kam odchází na půlroční hostování. „U Matěje bohužel nedošlo k takovému hernímu vytížení, jaké jsme si představovali. I proto jsme souhlasili s jeho hostováním a přejeme mu, aby se mu v Polsku dařilo a měl právě vyšší herní zátěž,“ okomentoval Hybšův odchod generální ředitel Viktorie Adolf Šádek.

Devětadvacetiletý fotbalista přišel do plzeňské Viktorie před rokem a půl ze Slovanu Liberec. V aktuální sezoně 2021/2022 promluvil do šesti zápasů kvalifikace Konferenční ligy, do osmi ligových duelů a dvakrát hrál v MOL Cupu. Další starty bude sbírat v dresu Bruk-Bet Termalica Nieciecza, osmnáctém týmu polské nejvyšší soutěže, který nově povede český trenér Radoslav Látal. Nieciecza je aktuálně je s 12 body na chvostu tabulky polské ligy a od místa znamenajícího záchranu ji dělí šest bodů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, hostování, Matěj Hybš, Polsko, Michal Hubník, Michal Bezpalec, FK Viktoria Žižkov, FC Slovan Liberec, MOL Cup, Radoslav Látal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňský fotbalový obránce Matěj Hybš odchází na hostování do Polska  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.