Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Krvavý incident na ubytovně, cizinec skončil s nožem zabodnutým do hrudníku

, aktualizováno 21. dubna 2021, 20:30

Ke krvavému incidentu vyjížděly dnes v podvečer všechny složky IZS do ubytovny v bývalém CD hotelu na Karlovarské v Plzni. Při potyčce tam utrpěl bodné zranění šestačtyřicetiletý cizinec. Útočit měla jeho partnerka.

„Záchranáři na místě zajistili a ošetřili muže s bodným zraněním v oblasti hrudníku. Muž byl následně transportován při vědomí na Emergency do fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.  

"Dnes, krátce před šestou hodinou večer, policisté přijali oznámení o incidentu mezi druhem a družkou na jedné z ubytoven v Plzni. Hádka měla posléze vyústit ve fyzický spor, při kterém došlo k bodnému poranění muže. V současné chvíli policisté na místě zjišťují, co bylo příčinou a za jakých okolností k incidentu došlo. To, jak k vážnému poranění došlo, je předmětem dalšího vyšetřování," uvedla k incidentu mluvčí policie Veronika Hokrová. 

Od víkendu vyšetřují policisté hned dva různé případy pokusy o vraždu. V obou případech pachatelé útočili nožem a jednalo se o Rumuny. Oba napadení muži vražedný útok přežili za cenu těžkého zranění a oba dva do nemocnice transportoval vrtulník letecké záchranné služby. První případ se stal v Domažlicích, druhý v Sušici. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, bodné zranění, Karlovarská, incident, složky IZS, ubytovna, úraz, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krvavý incident na ubytovně, cizinec skončil s nožem zabodnutým do hrudníku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.