Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Onanistu v plzeňské Kilometrovce prozradil ztopořený penis pod tepláky

Pořádné pozdvižení způsobil v plzeňské Kilometrovce onanující muž, který se tam obnažoval před jednou ženou. Přivolaní strážníci městské policie na místě dopadli muže, kterého prozradil pod tepláky viditelně ztopořený penis. A nebylo to prý poprvé, co se tam takto na veřejnosti ukájel.

Strážníci dnes po poledni vyjížděli do známé aleje na základě telefonického upozornění. „Na místě tam nalezli muže odpovídajícího popisu, který se před nimi i podivně choval. Snažil se před hlídkou ukrýt mezi stromy a viditelně měl ztopořený pohlavní orgán. Sedmatřicetiletý muž strážníkům předložil platné povolení k trvalému pobytu. Dále hlídce MP uvedl, že do těchto míst chodí pravidelně se nadýchat čerstvého vzduchu,“ popsala událost Andrea Vlčková, metodik prevence kriminality MP Plzeň.

Strážníci se muže tázali, zda používá nějaké stimulanty či trpí nějakým onemocněním, vzhledem k jeho ztopořenému pohlavnímu orgánu. To zadržený odmítl a dál už nechtěl ke svému jednání vypovídat. Oznamovatelka události hlídce potvrdila, že se jedná o muže, kterého viděla a rovněž strážníkům sdělila, že jej v aleji rozhodně nevidí poprvé. Strážníci dopadeného onanistu předali policistům, kteří se teď budou zabývat tím, zda došlo k trestnému činu.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky onanující muž, kilometrovka, městská policie, zadržený onanista, Plzeň, penis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Onanistu v plzeňské Kilometrovce prozradil ztopořený penis pod tepláky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.